tel: +385 1 2040 900
email: info@rox.hr
tel: +387 31 717 030 | email: info@rox.ba |

Mi smo tvrtka koja se uspješno bavi veleprodajom asortimana široke potrošnje. Predani rad i vjera u kvalitetu proizvoda koje nudimo, s vremenom su nam osigurali jedno od vodećih pozicija u regiji.

Naša proizvodnja i distribucija orijentirana je na neprehrambene proizvode, a naš portfolio se sastoji od vodećih svjetskih brendova u svom području. Ekskluzivni smo zastupnik za WD-40, WUNDER-BAUM, KH-7, Nigrin, Unitec, Profex, STP, Armor All, Osram, Mad Bat i mnoge druge brendove o kojima više možete saznati upravo ovdje, na našim stranicama.

Na hrvatskom tržištu prisutni smo preko 25 godina, a profesionalno iskustvo koje smo stekli, odnosi s partnerima kojih je svakim danom sve više te detaljno poznavanje i praćenje trendova i potreba tržišta, rezultirali su visokom kvalitetom usluge koje smo u svakom trenutku spremni pružiti, poslovnim uspjesima, ali i brojnim priznanjima struke.

Osim u Republici Hrvatskoj, vrlo uspješno poslujemo u cijeloj regiji, tako da nas možete potražiti i na područjima Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova. 

Misija i Vizija

Misija – biti i ostati snažan i pouzdan poslovni partner svim klijentima te istovremeno krajnjim kupcima ponuditi širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama

Vizija – razvijati poslovanje u svim segmentima i osigurati snažnu prisutnost na međunarodnom tržištu u cilju ostvarivanja visoke prepoznatljivosti brenda Rox, kao kvalitetnog i pouzdanog veletrgovca

Sala uzoraka

Naša zgrada uprave nalazi se na adresi Slavonska avenija 100, a u sklopu nje je smještena i sala uzoraka površine 700 metara kvadratnih s preko 5 000 različitih proizvoda. Pored redovnog i sezonskog asortimana, ovdje prezentiramo novitete koji su tek u dolasku, akcijske proizvode i proizvode raspoložive za isporuke po posebnim narudžbama klijenata.

Nabava i Proizvodnja

Naš asortiman obuhvaća iznimno široku ponudu sa više od pet tisuća proizvoda. Osnove kategorije su: alat, autokozmetika, autooprema, biciklizam, elektronika, igračke, kućanstvo, osobna njega, prtljaga i putovanje, sezonski programi, sport, tekstil te vrt.

Ovako široka ponuda zahtjeva iznimnu fleksibilnost i prilagodljivost stalnim tržišnim promjenama, praćenje svjetskih i regionalnih trendova, ali i redovne posjete relevantnim internacionalnim sajmovima.

Kao dugogodišnji partner poznatih, globalno zastupljenih brendova, osiguravamo njihovu kvalitetnu i trajnu prisutnost na tržištu, kao i trenutno uključivanje njihovih najnovijih proizvoda u naš prodajni asortiman.

Važno je naglasiti da imamo i vlastitu proizvodnju te da sve proizvode naših robnih marki razvijamo po načelu najbolje vrijednosti za novac. Za proizvodnju ovih proizvoda koristimo renomirane tvornice i proizvođače diljem svijeta, uključujući naravno i hrvatske proizvođače kad god je to moguće.

Skladište

Naš moderni distribucijski centar od 7 000 metara kvadratnih i 4 000 paletnih mjesta nalazi se u Zagrebu i opskrbljuje prostor cijele Republike Hrvatske. Sveobuhvatna i multifunkcionalna softverska rješenja omogućuju nam integrirano upravljanje isporukom i transportom, kako bi sve narudžbe bile podmirene na vrijeme i na zadovoljstvo naših klijenata.

Logistika i Distribucija

Efikasna logistika i najsuvremeniji način preuzimanja narudžbi koje neprekidno usklađujemo s najnovijim svjetskim standardima, osiguravaju nam isporuku u najkraćem mogućem roku. Dostavu u 4 000 postojećih prodajnih objekata realiziramo u roku 24 do 48 sati, pri čemu naravno, pokrivamo čitav teritorij Republike Hrvatske.

Veleprodaja

Uz predani rad više od 70 zaposlenica i zaposlenika, suvremeno skladište, fleksibilan sustav dostave i aktivan angažman naših prodajnih predstavnika, s ponosom možemo reći da su proizvodi naše tvrtke prisutni diljem jugoistočne Europe, s ozbiljnim planovima za dodatno jačanje ovih pozicija, ali i daljnje širenje.

Odlična suradnja sa svim relevantnim nacionalnim i međunarodnim supermarketima, uradi sam centrima i lancima benzinskih postaja te neovisnim lokalnim trgovcima i specijaliziranim kanalima, osigurava stalnu prisutnost i laku dostupnost naših proizvoda do krajnjih kupaca.

Povijest

Tvrtka Rox d.o.o. osnovana je u Zagrebu 1992. godine. U početku smo bili usmjereni na prodaju goriva, a asortiman autoopreme i autokozmetike razvili smo kao prirodan slijed interesa i ponudili ga u maloprodajnim objektima naših benzinskih postaja, a već tada i putem veleprodaje.

Renomirane inozemne kompanije prepoznale su u nama idealnog partnera za distribuciju svoje robe već na samom početku, tako da smo 1994. godine preuzeli ekskluzivno zastupništvo za poznate njemačke brendove Nigrin, Unitec i Profex.

Uskoro nam se pridružio i veliki broj ostalih svjetskih brendova. Asortiman smo proširivali iz godine u godinu kako količinski, tako i profilom proizvoda. Osnovna djelatnost naše tvrtke danas je trgovina na veliko robom široke potrošnje, a u svom portfoliu držimo globalno prisutne svjetske brendove te vlastite robne marke iz segmenta alata, autokozmetike, autoopreme, biciklizma, elektronike, igračaka, kućanstva, osobne njege, prtljage i putovanja, sezonskih programa, sporta, tekstila te vrt.

Registracija